Jumbo: «Λουκέτο» στο e-shop λογω υπερβολικής ζήτησης

18 Νοεμβρίου 2020 20:21

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας κατέβασε ρολά προσωρινά, καθώς αδυνατεί να ανταποκριθεί στην εκτίναξη των παραγγελιών που ακολούθησε μετά το νέο lockdown.


Κλειστό έως τις 26 Νοεμβρίου θα παραμείνει το e-shop της αλυσίδας Jumbo, καθώς σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης που καταγράφηκε το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα μετά την εφαρμογή του νέου lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σύμφωνα με το σύντομο μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας, στόχος αυτής της κίνησης είναι να εξυπηρετηθεί απρόσκοπτα ο τεράστιος όγκος παραγγελιών.

Η Jumbo ενημερώνει παράλληλα τους καταναλωτές ότι το e-shop θα τεθεί σύντομα και πάλι σε λειτουργία.

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα που ανήρτησε η εταιρεία.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos