Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες εικόνες από το κινητό νοσοκομείο στο πάρκινγκ του 424

22 Νοεμβρίου 2020 23:32

Οι πρώτες εικόνες έχουν έρθει ήδη στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από τα χαρακτηριστικά του κινητού νοσοκομείου στο πάρκινγκ του 424


Ηκατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Θεσσαλονίκη στο δεύτερο κύμα του κορονοϊού είναι κάτι παραπάνω από απελπιστική γι' αυτό και πλέον επιστρατεύονται όλα τα δυνατά μέσα προκειμένου να στηριχθεί το ΕΣΥ. Ανάμεσα σε άλλο, με διαδικασίες εξπρές μετατρέπεται σε κινητό νοσοκομείο εκστρατείας το πάρκινγκ του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, ώστε να συνδράμει εάν χρειαστεί στη μεγάλη προσέλευση ασθενών.

Οι πρώτες εικόνες έχουν έρθει ήδη στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από τα χαρακτηριστικά της κινητής μονάδας. Το φορητό νοσοκομείο αποτελείται από αντίσκηνα και κοντέινερ και θα αναπτυχθούν κλίνες με αναπνευστήρες. Πρόκειται να λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής για περιστατικά Covid. Τέλος, σύμφωνα με το OPEN TV, αναμένεται να είναι έτοιμο τη Δευτέρα.

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos