Απαγόρευση μετακινήσεων μέσα στις Γιορτές: O κορωνοϊός δεν… πάει διακοπές τα Χριστούγεννα! Ούτε κι εμείς!

23 Νοεμβρίου 2020 22:48

Η είδηση «έσκασε» μόλις τώρα, αλλά το psts.gr ήδη από εχθές 22/11 σας είχε ενημερώσει ότι φέτος όλοι θα κάνουμε Χριστούγεννα στη… βάση μας!

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του τηλεοπτικού Star Channel και του newsit.gr που δημοσιεύτηκαν πριν από λίγη ώρα, τα Χριστούγεννα του 2020 θα είναι διαφορετικά και η «υποδοχή» του 2021 το ίδιο αλλιώτικη!

Δεν προβλέπονται αποδράσεις, ούτε εξορμήσεις σε χωριά ή σε νησιά, όπου ο καθένας τέλος πάντων επιθυμεί. «Σπιτικές» θα είναι οι γιορτές μας ολόκληρη την εορταστική περίοδο καθώς η μεγάλη διασπορά της πανδημίας σε ολόκληρη τη χώρα καθιστά απαγορευτικές τις μετακινήσεις εκτός νομού.

Παρά τα όποια δειλά βήματα σχεδιάζονται στο εξής από την πολιτεία, όπως για παράδειγμα το άνοιγμα των σχολείων και της οικονομίας, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στους επιδημιολογικούς δείκτες, το βέβαιο είναι μέχρι στιγμής κατά τις φετινές γιορτές, δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση πολιτών από νομό σε νομό,

θα παραμείνουν κλειστά όλα τα χειμερινά τουριστικά θέρετρα, όπως επίσης και τα χιονοδρομικά κέντρα.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos