«Αγριεύει» ο καιρός την Κυριακή - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

25 Νοεμβρίου 2020 20:02

Χαλάει ο καιρός την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ γενικότερα το κρύο θα είναι έντονο και τις επόμενες ημέρες.

Βροχές και ισχυρές καταιγίδες, θα είναι τα χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας, τα οποί αθα εκφηλωθούν κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας, ενώ πιθανές είναι και νέες χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό που πλησιάζει την χώρα από την περιοχή της Ισπανίας θα κινηθεί ανατολικά τα επόμενα 24ωρα και από το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται να εισχωρεί στη χώρα μας. Πρόκειται για σύστημα που αναμένεται να προκαλέσει σημαντικα ύψη βροχής, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότιοανατολικά τμήματα της χώρας.

Τα καιρικά προγνωστικά μοντέλα εκτιμούν ότι η επερχόμενη κακοκαιρία θα έχει διάρκεια και νέα βαρομετρικά χαμηλά, ικανά να δίνουν βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και σημαντικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθ' όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos