Δείτε απόψε στις 19:00 σε ζωντανή μετάδοση: Το (ΚΠΙΣΝ), "φοράει" τα Χριστουγεννιάτικα

01 Δεκεμβρίου 2020 18:42

1η Δεκεμβρίου: Η ημέρα που θα ζωντανέψει ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), για ακόμα μια χρονιά με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Η ημέρα που θα ανάψουν τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φώτα και θα φωτίσουν το ΚΠΙΣΝ σε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη μαγεία.

 

Και μπορεί φέτος να μην είμαστε εκεί, για να απολαύσουμε τη μαγεία από κοντά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, αλλά θα είναι σαν να είμαστε εκεί, παρακολουθώντας τη γιορτή που θα μεταδοθεί ζωντανά online και θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Οικοδεσπότης της γιορτής θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς που θα ερμηνεύσει αγαπημένα μας τραγούδια σε μια παράσταση με έμπνευση από την Ταράτσα του Φοίβου. Μαζί με το ηλεκτρικό κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), τη φωνή της Νεφέλης Φασουλή, σπέσιαλ εμφανίσεις ταλαντούχων κωμικών (Θανάσης Αλευράς, Βύρων Θεοδωρόπουλος) και τον Vassilikos, ως εκλεκτό καλεσμένο του, θα φέρει στις οθόνες μας μια παράσταση με μικρές γεύσεις βαριετέ, υπό την σκηνοθετική ματιά του Άγγελου Τριανταφύλλου.

gouria 20121


gouria 20121

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos