Πολεμικό Ναυτικό: Θετικά κρούσματα κορονοϊού σε φρεγάτα

03 Δεκεμβρίου 2020 18:32

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Πολεμικό Ναυτικό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Κρήτη, έχουν εντοπιστεί θετικά κρούσματα κορονοϊού σε πλήρωμα φρεγάτας, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ναύσταθμο Κρήτης.

 

Λίγες μέρες μετά την είδηση για τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων σε μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και του Στρατού Ξηράς, η πανδημία φαίνεται πως «χτύπησε» και το Πολεμικό Ναυτικό, αφού όπως αναφέρουν πληροφορίες από μέσα ενημέρωσης στην Κρήτη, μέλη πληρώματος ελληνικής φρεγάτας είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το zarpanews, σε καραντίνα επί του πλοίου, που έχει καταπλεύσει στο Ναύσταθμο Κρήτης βρίσκονται όλα τα μέλη του πληρώματος της Φ/Γ Κουντουριώτης ( F 462) μετά τον εντοπισμό δέκα μελών του πληρώματος που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η φρεγάτα έχει δέσει στον Ναύσταθμο ωστόσο για προληπτικούς λόγους δεν επιτρέπεται στο πλήρωμα να βγει στη στεριά, ενώ δύο από τα μέλη του πληρώματος που βρέθηκαν θετικοί έχουν έντονα συμπτώματα, ενώ στους υπόλοιπους είναι πολύ πιο ήπια.

Τέλος, η φρεγάτα «Κουντουριώτης» θα παραμείνει στον Ναύσταθμο Κρήτης όσο χρειαστεί ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα από τον ΕΟΔΥ.

Φώτο αρχείου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos