Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ενταση και προσαγωγές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Πάτρα

06 Δεκεμβρίου 2020 13:37

Εντάσεις, επεισόδια και προσαγωγές έχουν σημειωθεί από νωρίς το πρωί σε αρκετές περιοχές της χώρας, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Παρά τα μέτρα που έλαβε η Ελληνική Αστυνομία με απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων προκειμένου να αποτραπεί η περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Χανιά πραγματοποιήθηκαν αιφνιδιαστικές συγκεντρώσεις. Από νωρίς το πρωί οι έλεγχοι των Αρχών είναι εξονυχιστικοί, ιδιαίτερα στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Προσαγωγές ατόμων στα Εξάρχεια
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα έχουν προσαχθεί από την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων περισσότερα από δεκαπέντε άτομα. Υπενθυμίζεται, ότι ο σχεδιασμός της ΕΛΑΣ προβλέπει την αποτροπή συγκέντρωσης στην συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα στα Εξάρχεια, όπου έπεσε νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, από την σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, αλλά και την επιτήρηση άλλων χώρων που ενδεχομένως να γίνει προσπάθεια πραγματοποίησης συγκεντρώσεων.

Την ίδια ώρα, 24 συνολικά σταθμοί του μετρό και του ΗΣΑΠ έχουν κλείσει με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos