Φυσικά καλλυντικά από κάνναβη

08 Δεκεμβρίου 2020 01:04

Από την αρχαιότητα έως σήμερα, η φύση από όπου προερχόμαστε, προσφέρει σε εμάς τις καλύτερες λύσεις σε θέματα που αφορούν την υγεία μας.


Τα φυσικά αυτά υλικά
επεξεργάζονται κατάλληλα και με τις καταπραϋντικές ιδιότητες που έχουν, δεν άργησαν να τα χρησιμοποιήσουμε και στην κατασκευή προϊόντων καλλυντικής χρήσης.

 

Καλλυντικά από κάνναβη
Στο εμπόριο (δείτε για παράδειγμα εδώ) κυκλοφορούν ήδη μια πληθώρα καλλυντικών με CBD, τα οποία είναι βιολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα προϊόντα. Τα συστατικά τους είναι από αγνά και φυσικά υλικά, αφού συνδυάζουν βότανα, μέρη από το φυτό της κάνναβης που εκχυλίζουν τα έλαια CBD, και έλαια από σπόρους CBD.
H μεγαλύτερη ένωση αυτού του εκχυλίσματος, είναι η κανναβιδιόλη, που αντιστοιχεί στο 40% της ποσότητας που βγαίνει από την κάνναβη, που είναι γνωστή για τις πολλές της εφαρμογές για ιατρική χρήση.

Οι ιδιότητες των καλλυντικών κάνναβης
Η κυριότερη χρήση των καλλυντικών αυτών, που είναι για την επιδερμίδα, προσφέρουν αναζωογόνηση και ενυδάτωση. Η δομή τους, που βρίσκεται και στο φυτικό έλαιο της κάνναβης, με την μορφή λιπαρών οξέων, συντελούν στην ανασύσταση, στην θρέψη και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Η CBD, που λειτουργεί όπως τα ενδοκανναβιδοειδή που παράγει ο οργανισμός, έχει από την φύση της θεραπευτικά αποτελέσματα και προσφέρει στην υγιεινή και την περιποίηση του δέρματος, τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδες της ιδιότητες.

Είδη καλλυντικών προϊόντων κάνναβης
Η γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων καλύπτει τις ανάγκες όλου του ηλικιακού φάσματος, καθώς επίσης και την καθημερινή και ιδιαίτερη φροντίδα που χρειάζονται από την φύση τους οι άντρες και οι γυναίκες. Οι ιδιότητες της κανναβιδιόλης που περιέχουν τα καλλυντικά αυτά, μπορούν να αντιμετωπίσουν επίσης και διάφορες παθήσεις του δέρματος.
Μπορούμε να αναζητήσουμε τα καλλυντικά προϊόντα της κάνναβης, αφού υπάρχουν πλέον για όλες τις χρήσεις καθαρισμού και περιποίησης και κάνουν όμορφη και λειτουργική την καθημερινότητά μας. Υπάρχουν άλατα, κηραλοιφές κάνναβης, οδοντόκρεμες, λάδι για μασάζ σώματος και άλλα πολλά. Παρακάτω θα αναφερθούμε σε κάποιες από τις κύριες κατηγορίες των προϊόντων.

Για τα μωρά
Για την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών, οι αλοιφές με κανναβιδιόλη τρέφουν και προστατεύουν το ερεθισμένο δέρμα τους.

Για το σώμα και τα μαλλιά
Τα σαμπουάν, τα αφρόλουτρα, τα γαλακτώματα και οι κρέμες σώματος, με τα κανναβινοειδή που περιέχουν προσφέρουν σημαντικά οφέλη στην καθημερινή περιποίησή μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλους τους τύπους δέρματος, αφού αποκαθιστά το φυσικό PH.
Οι κρέμες σώματος προσφέρουν βαθιά περιποίηση στο δέρμα και αφήνει μια αίσθηση απαλότητας. Τα προϊόντα για τα μαλλιά, είναι ιδανικά και για την ξηροδερμία, την μείωση της φαγούρας και δίνουν λάμψη και ζωντάνια.

Για τα χέρια
Κυκλοφορούν καθαριστικά σε gel, που είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και είναι ικανά να συμβάλουν στην καταπολέμηση των βακτηρίων και προσφέρουν επίσης πρόληψη με μεγάλη χρονική διάρκεια. Οι κρέμες χεριών, ανάλογα την σύστασή τους, εκτός από το να ενυδατώνουν και να απαλύνουν το δέρμα, αντιμετωπίζουν τσιμπήματα από έντομα, τραυματισμούς και εγκαύματα.

Για το πρόσωπο
Υπάρχουν κρέμες σε μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα, που έχουν καλλυντικούς και θεραπευτικούς στόχους. Τα φυσικά και δερματολογικά ελεγμένα συστατικά τους, αναπλάθουν το δέρμα, ανακουφίζουν από πόνους και καταπολεμούν δερματικές παθήσεις. Τα προϊόντα για το πρόσωπο καλύπτουν πολλές χρήσεις. Για τον καθαρισμό και την απολέπιση του προσώπου υπάρχουν μάσκες ή και gel, που αποτοξινώνουν και εξισορροπούν την λιπαρότητα του δέρματος. Οι αντιρυτιδικές και ενυδατικές κρέμες με CBD, συμβάλουν στην μείωση ορατών σημαδιών γήρανσης, των ρυτίδων και των πανάδων, μειώνουν το σμήγμα και ηρεμούν το δέρμα, καθώς επαναφέρουν το PH του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos