Βριλήσσια: Μαφιόζικη εκτέλεση – Τον γάζωσαν μέσα από αυτοκίνητο

09 Δεκεμβρίου 2020 16:54

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών δείχνει το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στα Βριλήσσια. Ποιο ήταν το θύμα.

 

 

Εκτέλεση μέρα μεσημέρι έγινε στα Βριλήσσια. Άγνωστοι δράστες πλησίασαν άνδρα γνωστό στις αρχές για διάφορα αδικήματα και στην κυριολεξία τον γάζωσαν μέσα από μια BMW. Στο σημείο βρέθηκαν πολλοί κάλυκες. Ο άνδρας ήταν πεζός και πιθανότατα επέστρεφε σπίτι του.

Ο άνδρας έπεσε νεκρός, οι δράστες διέφυγαν και αφού έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο στο Πάτημα, χρησιμοποίησαν ένα άλλο μάρκας Mini Cooper ως αυτοκίνητο διαφυγής. Το θύμα, ηλικίας 56 ετών ήταν κάτοικος Βριλησσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δ.Κ.Κ. είχε εμπλακεί την δεκαετία του ‘90 στο μεγάλο Συνδικάτο του Εγκλήματος με τις δολοφονίες «νονών» της νύχτας. Επίσης, πρόσφατα το όνομά του αναφερόταν στην δικογραφία έρευνας της ΕΥΠ για επίορκους αστυνομικούς.

Στο παρελθόν ήταν στενός συνεργάτης του «τραπεζίτη» της νύχτας Δημήτρη Μάλαμα, που δολοφονήθηκε το 2019 στο Χαϊδάρι. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι την εντολή για την εκτέλεσή του ίσως να έδωσαν οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν δώσει την εντολή για τον «τραπεζίτη».

Πρώτη φορά είχε συλληφθεί την δεκαετία του ’80 στην Σουηδία με διεθνές ένταλμα σύλληψης των ελληνικών διωκτικών αρχών.

newsit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos