Click away: Τα Jumbo δεν θα ανοίξουν με αυτή τη μέθοδο - Η ανακοίνωση

11 Δεκεμβρίου 2020 14:29

Αμέσως μετά τις ανακοινώσεις Πέτσα και Γεωργιάδη για το click away, η εταιρεία Jumbo προχώρησε σε ανακοίνωση


Το σχέδιο της κυβέρνησης για το άνοιγμα των επιχειρήσεων του λιανεμπορίου μόνο με τη μέθοδο του click away αρχίζει να έχει τα πρώτα προβλήματα. Η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, και του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ανήρτησε στον ιστότοπό της ανακοίνωση πως δεν δύναται να εφαρμόσει τις ρυθμίσεις για παραλαβή εμπορευμάτων από τα καταστήματά της.

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Η υπηρεσία CLICK AWAY δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Λιγότερες από το αναμενόμενο είναι οι επιχειρήσεις που ανοίγουν στις 14 Δεκεμβρίου, καθώς η επιδημιολογική κατάσταση παραμένει επιβαρυμένη και δεν επιτρέπει την επανεκκίνηση των οικονομικών δραστηριοτήτων.

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας για το click away
Ο πελάτης για να μετακινηθεί προς το κατάστημα θα πρέπει να έχει στην κατοχή του ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής ή SMS από την επιχείρηση που θα περιέχει επωνυμία επιχείρησης, ΑΦΜ, επωνυμία πελάτη και ακριβή ώρα παραλαβής της παραγγελίας. Μόνο ένας θα επιτρέπεται να πηγαίνει να παραλάβει το προϊόν. Η παραγγελία θα παραδίδεται σε έναν και όχι σε ομάδα ανθρώπων.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos