Κορωνοϊός - Εμανουέλ Μακρόν: Δείτε τους εναγκαλισμούς του με Ευρωπαίους ηγέτες πριν διαγνωσθεί θετικός

17 Δεκεμβρίου 2020 16:44

Ιχνηλάτηση για να διαπιστωθεί πώς προσεβλήθη από τον κορωνοϊό ο Εμανουέλ Μακρόν 


Ποιοι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν τεθεί σε καραντίνα μετά την επαφή με τον Γάλλο πρόεδρο στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Αναστάτωση σε πολλούς ηγέτες της ΕΕ, έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, καθώς πολλοί από αυτούς είχαν συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο.

Η ιχνηλάτηση των επαφών του είναι σε εξέλιξη, ενώ ήδη αρκετοί Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν τεθεί σε καραντίνα, καθώς την περασμένη εβδομάδα ο Μακρόν συμμετείχε στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακόμη δεν είναι σαφές από πού κόλλησε τον ιό ο Μακρόν, ο οποίος, σύμφωνα με το Ελιζέ, έχει τεθεί σε απομόνωση για 7 ημέρες.

Εκπρόσωπος του Μακρόν είπε πως όλα τα ταξίδια του έχουν ακυρωθεί, περιλαμβανομένης και μιας προγραμματισμένης επίσκεψης στον Λίβανο στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο Μακρόν συμμετείχε σε μια σύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 10 και 11 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμά του την περασμένη εβδομάδα περιελάμβανε επίσης ένα ιδιωτικό δείπνο με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι, στη διάρκεια του οποίου του απένειμε τον Μεγάλο Σταυρό της Λεγεώνας της Τιμής. Είχε επίσης γεύμα αυτή την εβδομάδα με τους Ευρωπαίους ηγέτες Σαρλ Μισέλ και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, καθώς και με τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos