Μακελειό στον Άγιο Σώστη – Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από το «γάζωμα»

11 Ιανουαρίου 2021 19:32

«Βροχή» πυροβολισμών στον Άγιο Σώστη με βαριά τραυματίες αλλά και σίγουρα δύο νεκρούς. Προς τα Πετράλωνα διέφυγε το αυτοκίνητο μετά το «χτύπημα» και οι Αρχές αυτή την ώρα «χτενίζουν» την περιοχή.

Συναγερμός στις τάξεις της ελληνικής αστυνομίας μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς το απόγευμα της Δευτέρας, 11.01.2021, κοντά στην λεωφόρο Συγγρού και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Σώστη.

Οι πρώτες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί έπεσαν στην οδό Τιμοκρέοντος με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να έχουν χάσει την ζωή τους και δύο ακόμη να είναι βαριά τραυματισμένοι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι επιβαίνοντες ενός αυτοκινήτου πυροβόλησαν εναντίον ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο και διέφυγαν.

Οι Αρχές έχουν μια πληροφορία πως το ΙΧ κατευθύνθηκε φεύγοντας προς τα Πετράλωνα, όπου αυτή την ώρα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του, αφού οι αστυνομικοί γνωρίζουν την μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Όλα βέβαια δείχνουν πως πρόκειται για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» από ανθρώπους της νύχτας, με την κατάσταση γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα να έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς πλέον οι πυροβολισμοί «πέφτουν» και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές και μάλιστα… το απόγευμα.

newsit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos