Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τις 93.000 οι εμβολιασμοί στη χώρα

19 Ιανουαρίου 2021 19:51

Στις 93.179 έφθασαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού που έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα από την έναρξη της επιχείρησης «Ελευθερία», ενώ σήμερα μόνο διενεργήθηκαν 7.956 εμβολιασμοί

.

Αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι προγραμματισμένο να προεδρεύσει στην τακτική σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Μετά την ανταπόκριση των πολιτών άνω των 85 ετών στο πρόγραμμα εμβολιασμού, αναμένεται η ανακοίνωση του χρονικού ορίζοντα για τον εμβολιασμό της επόμενης ηλικιακής ομάδας και ειδικότερα τους πολίτες από 75-84 ετών.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους κατά την τακτική ενημέρωση για το πρόγραμμα εμβολιασμού, μέχρι χθες είχαν κλεισθεί 372.243 ραντεβού και για την πρώτη και για τη δεύτερη δόση.

Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά, καθώς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αποκατασταθούν και οι παραδόσεις από τη Pfizer.

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των εμβολιασμών έχει ως εξής:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos