«Συναγερμός» στη Βουλή: Εντοπίστηκαν τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού

25 Ιανουαρίου 2021 12:55

Το ένα από αυτά είναι αξιωματικός στην υπηρεσία φύλαξης που εκ των πραγμάτων κινούνταν σε διαδρόμους και γραφεία ερχόμενος σε επαφή με κόσμο


Έντονη ανησυχία επικρατεί στο κεντρικό κτίριο της Βουλής μετά την πληροφορία ότι εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα κορονοϊού σε υπαλλήλους του Μεγάρου. Τα τρία δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία καθώς πρόκειται για άτομα που τον τελευταίο καιρό εργαζόντουσαν από το σπίτι τους, στο πλαίσιο των μέτρων που έχει λάβει εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Σώματος κ. Κώστας Τασούλας.

Το τέταρτο κρούσμα όμως είναι διαφορετικό, καθώς πρόκειται για αξιωματικό που υπηρετεί στην Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων (ΥΑΒΕ) και εκ της θέσεώς του κινούνταν συνεχώς στα γραφεία, στους διαδρόμους και σε διάφορους άλλους χώρους, ερχόμενος εκ των πραγμάτων σε επαφή με αρκετά άτομα.

Η διαδικασία της ιχνηλάτησης συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα προκειμένου να διαπιστωθεί με τι βαθμό έχει υπάρξει μετάδοση της Covid 19, ενώ πολύ σύντομα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί και πάλι στη Βουλή προκειμένου να υποβάλει σε τεστ υπαλλήλους, βουλευτές και μέλη της φύλαξης του μεγάρου.

newsbeast.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos