Πελώνη: Την 25η Μαρτίου θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα -Δεν θα γίνουν οι μαθητικές

11 Μαρτίου 2021 13:30

Μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου σημείωσε η Αριστοτελία Πελώνη.

Μιλώντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι λόγω της πίεσης που δέχεται το σύστημα και της έξαρσης της πανδημίας, στις 25 Μαρτίου θα διεξαχθεί μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα και δεν θα γίνουν οι καθιερωμένες μαθητικές παρελάσεις και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

«Θα είναι ένα θέαμα ποιοτικό και περήφανο», δήλωσε η Α. Πελώνη και πρόσθεσε ότι αν το επιτρέψει η εξέλιξη της πανδημίας, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο θα εκπροσωπηθούν σε υψηλό επίπεδο. Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση έχει στείλει πρόσκληση στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Αναφορικά με την αυριανή συζήτηση στη Βουλή, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το πλαίσιο των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης με βάση της προτάσεις της Επιτροπής Αλιβιζάτου. Παράλληλα, τόνισε ότι θα γίνει μια θεσμική συζήτηση και εξέφρασε την ελπίδα ο Αλέξης Τσίπρας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos