Πάρος: Να ξεκινήσουν αμέσως έλεγχοι με rapid-test στις πύλες εισόδου του νησιού

12 Μαρτίου 2021 18:40

Με αφορμή τα κρούσματα covid-19 που ανακοινώνονται τις τελευταίες μέρες γιατο νησί μας από τον ΕΟΔΥ και με δεδομένη την κυβερνητική ανεπάρκεια θωράκισης των νησιών μας από την πανδημία, καλούμε τους κατοίκους της Πάρου και της Αντιπάρου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Κρίσιμο ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει όλους μας είναι η έλλειψη συστηματικού ελέγχου στο λιμάνι του Πειραιά και ιδιαίτερα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με rapid-testκαθώς επίσης και στις πύλες εισόδου του νησιού, αφού τα όποια κρούσματα όπως αποδεικνύεται είναι εισαγόμενα.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή, τον Έπαρχο και την Δ.Ε. του Κέντρου Υγείας να πάρουν ουσιαστικές πρωτοβουλίες και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ να ξεκινήσουν αμέσως ελέγχους σε όσους έρχονται στο νησί  και οσάκις εντοπίζονται περιστατικά covid-19 να εφαρμόζεται αυστηρά η προβλεπόμενη καραντίνα.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ο.Μ.ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ                                                                        

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos