Μετακίνηση εκτός νομού - Παγώνη: Δύσκολο το Πάσχα στο χωριό

16 Μαρτίου 2021 00:36

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε ότι μάλλον θα κάνουμε Πάσχα με μάσκες και αποστάσεις ενώ έκρινε ότι θα είναι δύσκολο να κάνουμε Πάσχα στο χωριό


Μπορεί να μας χωρίζουν μόλις 40 μέρες από το Πάσχα αλλά τα κρούσματα κορονοϊού είναι αρκετά υψηλά το ίδιο και οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ των νοσοκομείων και με το lockdown να έχει πάρει παράταση έως τις 29 Μαρτίου, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αν τελικά θα επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού στα χωριά το Πάσχα.

 Η Καθαρά Δευτέρα πέρασε με απαγόρευση κυκλοφορίας και πέταγμα του χαρταετού στις γειτονιές και η κουβέντα τώρα επικεντρώνεται στο εάν θα επιτραπεί ή όχι η μετακίνηση εκτός νομού στα χωριά το Πάσχα. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, απάντησε ότι είναι πολύ δύσκολο να επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα. «Αναμένουμε αύξηση των κρουσμάτων σε 15 μέρες» μετά τα φαινόμενα συνωστισμού για την Αποκριά δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, στην ΕΡΤ3. Όπως πρόσθεσε «ενώ πιστεύαμε ότι θα τελειώναμε με την πανδημία, τώρα δεν είμαστε καθόλου σίγουροι».

Διαβάστε επίσης: Εμβόλιο AstraZeneca: Stop από 15 χώρες, συνεχίζει η Ελλάδα - Τι απαντά ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε ότι μάλλον θα κάνουμε Πάσχα με μάσκες και αποστάσεις ενώ έκρινε ότι θα είναι δύσκολο να κάνουμε Πάσχα στο χωριό, καθώς δεν θα έχουν προχωρήσει πολύ οι εμβολιασμοί ώστε να υπάρξει η επιθυμητή ανοσία.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos