Προς άνοιγμα τα κομμωτήρια τη Δευτέρα 22 Μαρτίου

16 Μαρτίου 2021 22:45

Ψηλά στην ατζέντα της συνεδρίασης της επιτροπής των λοιμωξιολόγων είναι και το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς.

Φαίνεται πως τα κομμωτήρια θα είναι αυτά που θα πάρουν το «πράσινο φως» προκειμένου να επαναλειτουργήσουν με αυστηρά μέτρα και περιορισμούς από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται πως τα κομμωτήρια και την προηγούμενη φορά που ξεκίνησε η άρση των περιοριστικών μέτρων επαναλειτούργησαν πρώτα, καθώς, όπως φάνηκε, δεν επιδείνωσαν την πορεία της πανδημίας. Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο θα ληφθούν και οι αποφάσεις για το άνοιγμα των υπόλοιπων δραστηριοτήτων, βάσει της συμβολής τους στη μετάδοση του κορωνοϊού.

Ωστόσο, όλα θα κριθούν στην αυριανή σύσκεψη των λοιμωξιολόγων, καθώς εκεί θα αξιολογηθούν τα μέτρα που ισχύουν έως σήμερα και θα αποφασιστεί το χρονοδιάγραμμα της σταδιακής άρσης τους με στόχο την επάνοδο στην κανονικότητα.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/tin-paraskeyi-i-synedriasi-ton-eidikon-anamenontai-apofaseis-gia-meriki-halarosi-toy

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos