Eurovision 2021: Έτοιμο το Live On Tape της Ελλάδας!

21 Μαρτίου 2021 22:44

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και για την Ελληνική αποστολή η μαγνητοσκόπηση του Live on Tape.

Όπως χτες με τις πρόβες έτσι και σήμερα, όλα πήγαν βάση σχεδιασμού. Στο στρατόπεδο της Ελληνικής αποστολής υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Τα σχόλια που έλαβε όλη η αποστολή τόσο από τους άλλους συμμετέχοντες όσο και από τους διοργανωτές του live on tape ήταν εξαιρετικά. Τόσο για την συμμετοχή αλλά κυρίως για την ίδια την Στεφανία που εντυπωσίασε όλους με τον επαγγελματισμό της , την αυτοπεποίθηση της και κυρίως τον δυναμισμό της πάνω στην σκηνή.


ΕΛΛΑΔΑ: Έτοιμο το Live On Tape της Ελλάδας!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και για την Ελληνική αποστολή η μαγνητοσκόπηση του Live on Tape. Όπως χτες με τις πρόβες έτσι και σήμερα, όλα πήγαν βάση σχεδιασμού. Στο στρατόπεδο της Ελληνικής αποστολής υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα.

Ικανοποίηση για το Live-On-Tape

Τα σχόλια που έλαβε όλη η αποστολή τόσο από τους άλλους συμμετέχοντες όσο και από τους διοργανωτές του live on tape ήταν εξαιρετικά. Τόσο για την συμμετοχή αλλά κυρίως για την ίδια την Στεφανία που εντυπωσίασε όλους με τον επαγγελματισμό της , την αυτοπεποίθηση της και κυρίως τον δυναμισμό της πάνω στην σκηνή.

Μετά την ολοκλήρωση του Live on Tape, με απόλυτη επιτυχία, η αποστολή επιστρέφει στη βάση της έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία το έργο της. Στη Βουλγαρία μαζί με τη Στεφανία βρέθηκαν ο Ηλίας Κοκοτός, Ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η καθηγήτρια φωνητικών Βικτώρια Χαλκίτη, αλλά και οι τέσσερις χορευτές της αποστολής Νίκος ΚουκάκηςΚώστας ΠαυλόπουλοςΓιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου. Για λογαριασμό της ΕΡΤ βρέθηκε στη Σόφια, η Σοφία Δρανίδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos