Lockdown: «Μπλόκο» σε άνοιγμα λιανεμπορίου και διαδημοτικές μετακινήσεις για 3 περιοχές

02 Απριλίου 2021 23:05

Στο να μην ανοίξει το λιανεμπόριο τη Δευτέρα σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, και να μην επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις από αύριο, προσανατολίζονται σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί, στην έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το λιανεμπόριο ανοίγει στις 5 Απριλίου και οι καταναλωτές θα κάνουν τις αγορές τους με τις μεθόδους του click away και του click in a shop. Στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να έχουν ραντεβού, ενώ στη διάθεση τους θα έχουν τρεις ώρες για να ψωνίσουν.

Τι είπε ο Γεωργιάδης πριν την έκτακτη σύσκεψη
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε για το λιανεμπόριο πως «αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν. Πρέπει να τηρηθούν το ραντεβού, το τρίωρο, το sms. Αν δεν τηρηθούν, θα έχουμε πρόβλημα». Ερωτηθείς για τα πολυκαταστήματα, ανέφερε ότι το άνοιγμα τους θα είναι το επόμενο βήμα και δεν αποκλείεται να γίνει εντός του Απριλίου.

Στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν 350 νέες μολύνσεις, στην Αχαΐα 141 και στην Κοζάνη 94.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos