Αυτή την εβδομάδα δωρεάν self test σε 900.000 εργαζόμενους του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα

12 Απριλίου 2021 16:42

Παρελήφθησαν περισσότερα από 380.000 τεστ μέσα σε τρεις ημέρες και έγιναν 250.000 ηλεκτρονικές δηλώσεις - Τι είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος για την ψήφο των αποδήμων, λιανεμπόριο και εμβολιασμούς

Με τις αλλαγές στις προϋποθέσεις για την ψήφο των αποδήμων ξεκίνησε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Αναφέρθηκε επίσης και στο άνοιγμα των Λυκείων με την χρήση των self test από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Παράλληλα έκανε λόγο για σημαντική ανταπόκριση των μαθητών και καθηγητών στο μέτρο των self test με αφορμή την επαναλειτουργία των λυκείων σήμερα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, παραλήφθηκαν 380.000 τεστ και έγιναν 250.000 δηλώσεις, είπε. «Με την μεγάλη αύξηση των τεστ θα έχουμε και μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων», τόνισε η εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν σημαίνει κάτι για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos