Η Νανά Παλαιτσάκη βγήκε από το νοσοκομείο και… παραιτήθηκε

14 Απριλίου 2021 20:48

Η περιπέτεια της υγείας της που την οδήγησε για πολλές μέρες στο νοσοκομείο, έχει τελειώσει.

Η Νανά Παλαιτσάκη πήρε εξιτήριο από το Ερρίκος Ντυνάν και μαζί μ’ αυτό πήρε και μια μεγάλη απόφαση.

Με μια ανάρτησή της, η Νανά Παλαιτσάκη έκανε γνωστό ότι βγαίνει από το νοσοκομείο και ότι εξαιτίας της υγείας της πήρε και την απόφαση να παραιτηθεί από τη δουλειά της.

Η Νανά Παλαιτσάκη είχε αναλάβει εκδότρια της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη, όμως πλέον παραιτείται λόγω της υγείας της.

«Εξιτήριο από το Ερρίκος Ντυνάν με το χαμόγελο του Διευθυντή Αιμοδυναμικού. Ευχαριστώ τους πάντες, γιατρούς, νοσηλευτές, φίλους. Η κατάσταση της υγείας μου σε συνδυασμό με το πολυετές αιματολογικό μου πρόβλημα, με κάνει να παραιτηθώ από τα εργασιακά μου καθήκοντα . Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου», έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη.

Δείτε την ανάρτησή της 

Η Νανά Παλαιτσάκη μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο (10.04.2021) ύστερα από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι και αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Τις μέρες που έμεινε στο νοσοκομείο, η Νανά Παλαιτσάκη ενημέρωνε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook για την κατάσταση της υγείας της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos