Κυψέλη: «Χωματερή» η πλατεία Γεωργίου μετά το κορονοπάρτι - Μάζεψαν 50 σακούλες σκουπίδια

17 Απριλίου 2021 16:58
Οι εργαζόμενοι του δήμου Αθηναίων καθάρισαν πλήρως την πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη μετά το κορονοπάρτι

Επιχείρηση καθαρισμού πραγματοποίησε ο δήμος Αθηναίων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, η οποία κατέληξε να γίνει σκουπιδότοπος μετά το κορονοπάρτι τουλάχιστον 2.000 ατόμων το βράδυ της Παρασκευής.

Οι εικόνες από την πλατεία της Κυψέλης με τα εκατοντάδες άτομα που συγκεντρώθηκαν σε ένα υπαίθριο πάρτι με Dj, ποτά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, προκάλεσε σοβαρή ανησυχία. Το αποτέλεσμα ήταν η πλατεία Αγίου Γεωργίου να γεμίσει σκουπίδια από αποτσίγαρα, κουτάκια μπίρας και σπασμένα μπουκάλια.

Κυψέλη, κορονοπάρτι

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου, τα απορρίμματα (μπουκάλια, πλαστικά ποτήρια, πακέτα τσιγάρων, χαρτιά και διάφορες συσκευασίες) γέμισαν 50 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, ενώ ακολούθησε η σάρωση και απολύμανση της πλατείας, των γύρω δρόμων και των πεζοδρομίων. Σημειώνεται επίσης, πως ο Δήμος υλοποιεί ειδικό σχέδιο καθαρισμού των χώρων και των πλατειών, όπως της πλατείας Αγίου Γεωργίου και της πλατείας Βαρνάβα, όπου ιδίως τα Σαββατοκύριακα παρατηρείται συνωστισμός. Επιπλέον, συνεχίζει τις μεγάλες στοχευμένες επιχειρήσεις στις γειτονιές της πόλης.

H πλατεία μετά την επιχείρηση των συνεργείων του δήμου Αθηναίων: 

174619850_124447829671284_4521677902706332269_n.jpg

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos