Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στον Πειραιά

21 Απριλίου 2021 13:56
Στη σύλληψη 22χρονου ημεδαπού προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών (ΠΟΔΙΝ) του Τμήματος Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων από τα παραπάνω στελέχη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία προ του απόπλου τους από το λιμένα Πειραιά, κατελήφθη ο 22χρονος να έχει στην κατοχή του, επιμελώς κρυμμένα εντός της φόδρας του πάτου της χειραποσκευής του, τα εξής:
μία (01) νάιλον αεροστεγή συσκευασία σε κενό αέρος με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους εκατόν δέκα (110 γρ.) γραμμαρίων,
μία (01) νάιλον αεροστεγή συσκευασία σε κενό αέρος με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους έξι (6 γρ.) γραμμαρίων,
μία (01) νάιλον αεροστεγή συσκευασία σε κενό αέρος με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους έξι  γραμμαρίων και επτά δεκάτων (6,7 γρ.),
μία (01) νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη μικτού βάρους είκοσι   γραμμαρίων και ενός δέκατου (20,1 γρ.) και
μία (01) νάιλον συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους ενός γραμμαρίου και τριών δεκάτων (1,3 γρ.).
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα ναρκωτικά τα οποία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos