Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στο Ναυτικό Όμιλο Πάρου – Αποτελέσματα.

26 Απριλίου 2021 17:22

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου η Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Πάρου και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου, Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η διαδικασία έγινε διαδικτυακά, η μεν Γενική Συνέλευση μέσω της εφαρμογής zoom και οι αρχαιρεσίες μέσω της πλατφόρμας zeys.

O Ναυτικός Όμιλος Πάρου είναι το πρώτο Ναυταθλητικό σωματείο στην Ελλάδα που εφάρμοσε τις νέες ηλεκτρονικές διαδικασίες με απόλυτη επιτυχία.

Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν 79 μέλη του Ομίλου και στις αρχαιρεσίες έλαβαν μέρος 82 μέλη. Ο διοικητικός, αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα από όλα τα μέλη που συμμετείχαν στη συνέλευση.

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που εξέδωσε η εφορευτική επιτροπή, η οποία αποτελείτο από τρεις έγκριτους νομικούς που είχε ορίσει ο Δικηγορικός Σύλλογος της Σύρου είναι τα εξής:

Πρόεδρος: Κουντρομιχάλης Ηλίας

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου (κατ΄αλφαβητική σειρά):

Αρμάου Μαρία – Φραγκίσκα

Γκίκας Αναστάσιος

Γκίκα Ευδοξία

Εμμανουήλ Πέτρος

Νίκας Ηλίας

Νούμτας Αριστείδης

Σερφιώτης Ιωάννης

Σομπόνη Αντωνία

Μέλη εξελεγκτικής επιτροπής:

Αλιπράντης Ιωάννης

Καλαντζής Νικόλαος

Οικονομόπουλος Γεώργιος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Πέμπτη 29/4/2021 προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη του που συμμετείχαν στις διαδικασίες καθώς επίσης και την εφορευτική επιτροπή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos