Δύσκολες ώρες για τον Θεόδωρο Κατσανέβα: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο

03 Μαϊος 2021 14:25

Στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Κατσανέβας, ο οποίος είχε διαγνωσθεί θετικός στον ιό την προηγούμενη Δευτέρα.

Ο κ. Κατσανέβας, όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facabook, είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου. «Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο Κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα. Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ισως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα.» εξηγεί.

Ο πρώην βουλευτής αρχικά παρέμεινε σε απομόνωση στο σπίτι του, με ήπια συμπτώματα. «Δεν σταμάτησα να εργάζομαι αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς. Την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη», σημειώνει στην ανάρτησή του. 

Δυστυχώς το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και οι γιατροί προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στη διασωλήνωσή του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos