Γιάννης Πάριος: Είπα στον γιο μου ότι δεν ξέρω αν αξίζω να υπάρχει οδός με το όνομά μου

03 Μαϊος 2021 16:55

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε τι του είπε ο γιος του Χάρης για το επίθετό τους

Στην εκπομπή ART Week που παρουσιάζει η Λένα Αρώνη στην ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Πάριος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τη ζωή του αλλά και την πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο πως ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε ότι στην Πάρο ο κεντρικό δρόμος στην παραλία θα πάρει το όνομά του.

«Η μάνα μου έτρεχε από ντροπή όταν της έλεγαν ότι εσείς δεν έχετε γιο τον Πάριο; Απαντούσε ότι τον λένε Βαρθακούρη. Ο γιος μου ο Χάρης μου έχει πει κάτι ωραίο. Αφού δεν καταδέχθηκες να τιμήσεις το όνομα του παππού, έγινα εγώ Βαρθακούρης. Όλη αυτή η παραλία στην Πάρο με ταμπέλες, λέγεται οδός Γιάννη Πάριου. Όταν μου το ανακοίνωσαν, όλοι είπαν ναι. Κάτω από το Γιάννης Πάριος, επειδή είχα την αίσθηση ότι εκεί περπατούσαν ο πατέρας μου με την μητέρα μου αγκαζέ, ζήτησα κι έβαλαν και το Βαρθακούρης. Ο γιος μου ο Μιχαήλ με ρώτησε πως νιώθεις και του είπα ντρέπομαι κι ότι δεν ξέρω αν το αξίζω αυτό».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos