Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κάνει το εμβόλιο για κορονοϊό

11 Μαϊος 2021 22:42

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανακοίνωσε ότι θα εμβολιαστεί, όπως είπε κατά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιο Γεωργαντά

ΟΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα κάνει το εμβόλιο για κορονοϊό την Τετάρτη 12 Μαΐου, όπως είπε σε συνάντηση που είχε την Τρίτη 11 Μαΐου με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιο Γεωργαντά. Ο κ. Γεωργαντάς ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες του υπουργείου και για την πορεία του εμβολιασμού, τονίζοντας πως πραγματοποιήθηκαν 114.000 εμβολιασμοί σημειώνοντας πως πρόκειται για έναν αριθμό ρεκόρ.

Μετά την συνάντηση ο Γεώργιος Γεωργαντάς εξέφρασε την χαρά του τονίζοντας πως «είχαμε μία πολύ ουσιαστική συζήτηση με τον Μακαριώτατο. Τον ενημέρωσα για τις δράσεις του υπουργείου, ενώ συζητήσαμε με λεπτομέρειες τις συνεργασίες που υπάρχουν ανάμεσα στο υπουργείο και στην Αρχιεπισκοπή και αποφασίσαμε να τις ενισχύσουμε. Ο Μακαριώτατος είχε την καλοσύνη να με ενημερώσει για το ποιμαντικό έργο που επιτελείται, ενώ αναφερθήκαμε και στα ζητήματα που αφορούν στον παραμεθόριο νομό του Κιλκίς από τον οποίο προέρχομαι. Ήταν μία πολύ ουσιαστική συζήτηση και καταλήξαμε ότι πραγματικά όλο αυτό το διάστημα της μεγάλης δοκιμασίας η Εκκλησία στάθηκε κοντά στον απλό πολίτη, του συμπαραστάθηκε, ενίσχυσε σε όλους μας το αίσθημα της πίστης που πρέπει να έχουμε και ταυτόχρονα της εμπιστοσύνης προς την επιστημονική κοινότητα». Ο κ. Γεωργαντάς ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και ευχήθηκε καλή συνέχεια και επιτυχία στο έργο που επιτελεί η Εκκλησία.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση και τόνισε ότι «υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία "τρέχουν" και έχουν σχέση με την τεχνολογική εξέλιξη. Έχουμε συζητήσει για πολλά θέματα με τον υπουργό. Είναι πολλές οι υπηρεσίες του υπουργείου που συνεργάζονται με τις δικές μας και τα προγράμματα είναι αρκετά, αλλά συνέχεια αναπτύσσονται. Σήμερα συζητήσαμε για όλα αυτά τα καινούργια έργα, τα οποία είναι απαραίτητα για την εποχή μας και καταλήξαμε ότι αυτή η συνεργασία που μέχρι τώρα έχει αποδώσει καρπούς θα συνεχιστεί ακόμη καλύτερα»

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos