Καιρός: Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία -Πού θα «χτυπήσει» 30άρια σήμερα

12 Μαϊος 2021 13:06

Την «ανηφόρα» παίρνει ξανά η θερμοκρασία στη χώρα, σύμφωνα με το δελτίο καιρού που εξέδωσε το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο καιρός σήμερα αναμένεται να είναι αίθριος σχεδόν στο σύνολο της χώρας, με μοναδική εξαίρεση τα βόρεια, όπου το μεσημέρι θα πυκνώσουν οι νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθούν λίγες σποραδικές βροχές.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr, η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου, αναμένεται να φτάσει στην περιοχή των 30 βαθμών Κελσίου. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η εκτιμώμενη τιμή της στη χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης 12/05 καθώς και σε επιλεγμένες πόλεις.

Όπως αποτυπώνεται σε αυτόν, το θερμόμετρο στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου:

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos