Έρχονται έξι πυροσβεστικά αεροπλάνα - Θα περιπολούν και θα επεμβαίνουν

21 Μαϊος 2021 20:16

test1

test2

test2

Έξι ευέλικτα μικρά αεροσκάφη τα οποία θα περιπολούν από αέρος έχοντας τις δεξαμενές τους γεμάτες νερό ώστε να μην χάνεται χρόνος στην αντιμετώπιση πυρκαγιών θα έχει στη διάθεσή της η Πυροσβεστική από τις αρχές Ιουνίου.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN τα αεροσκάφη αυτά θα επιχειρούν στις κόκκινες περιοχές, όπως αυτές θα αποτυπώνονται από τον χάρτη επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς. Η χωρητικότητα των δεξαμενών που φέρουν είναι τρεις τόνοι νερού, ενώ τα αεροσκάφη αυτά έχουν αυτονομία για ώρες πτήσης.

Την ίδια ώρα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προχώρησε στην χαρτογράφηση 31 επικίνδυνων περιοχών που είναι γεμάτες από ξερόχορτα και καύσιμη ύλη. Από αυτές οι 18 είναι στην Αττική και οι υπόλοιπες 13 στην επαρχία. Στόχος της χαρτογράφησης είναι να γίνει άμεσα ο απαραίτητος καθαρισμός, ώστε να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos