Βουλευτής Κ.Κ.Ε. Λιάνα Κανέλλη: «Ο εμβολιασμός ζήτημα κοινωνικής ευθύνης – Η υποχρεωτικότητα αυτονόητη σε υγειονομικούς και εκπαιδευτικούς»

05 Ιουνίου 2021 13:59

Η βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Λιάνα Κανέλλη, χωρίς να μασά τα λόγια της μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 «7» για την κοινωνική ευθύνη που έχουμε όλοι μας πάνω στο ζήτημα του εμβολιασμού ενάντια στη νόσο covid – 19.

Όπως είπε η βουλευτής, δεν θα μιλήσει για ατομική ευθύνη αλλά για υποκειμενική και πολύ περισσότερο για κοινωνική απέναντι στο κοινωνικό σύνολο προσθέτοντας ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι το 35% των ατόμων άνω των 60 ετών στη χώρα μας δεν έχει εμβολιαστεί.

Συνεχίζοντας η κα. Κανέλλη τόνισε ότι θεωρεί την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό αυτονόητη για υγειονομικούς και εκπαιδευτικούς και μάλιστα σημείωσε ότι το λιγότερο που θα πρέπει να κάνει η πολιτεία σχετικά με την άρνηση των υγειονομικών να εμβολιαστούν, είναι να μην τους επιτρέπει να έρχονται σε επαφή με ασθενείς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos