«Θρίλερ» με τον ιδιοκτήτη γνωστής ταβέρνας στην Κάντζα που εξαφανίστηκε

22 Ιουνίου 2021 14:22

test1

test2

test2

Σε ένα θρίλερ για εξελίσσεται η εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη, του ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, για τον οποίον από χθες έχει σημάνει συναγερμός .

Η εξαφάνιση του επιχειρηματία, όπου στο κατάστημα του συχνάζουν επιχειρηματίες, ηθοποιοί, έχει προκαλέσει αγωνία τόσο στους δικούς του πελάτες όσο και στους ανθρώπους που τον γνωρίζουν. Ο Σταύρος Δογιάκης έδωσε για τελευταία φορά το στίγμα του χθες, όταν σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφώνησε σε συνεργάτη του κι έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, άφησε σημείωμα στο οποίο δηλώνει στην οικογένειά του τους λόγους για τους οποίους εξαφανίζεται.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Εδώ ο Σταύρος Δογιάκης σε παλαιότερες ήρεμες στιγμές αναψυχής

Έφυγε με το αυτοκίνητο και δεν επέστρεψε

Ο γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το “Χαμόγελο του Παιδιού” που προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ο Σταύρος Δογιάκης που έχει ύψος 1,72 μέτρα και βάρος 60 κιλά, έφυγε με το αυτοκίνητο του μάρκας Smart, χρώματος ασημί και με αριθμό πινακίδας ΖΧΑ – 8898.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι δικοί του άνθρωποι βιώνουν ένα πραγματικό εφιάλτη, ενώ παρακαλούν να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos