Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

25 Ιουνίου 2021 14:21

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 24-06-2021 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο

Την 24-06-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 36χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας κατοικία του βρέθηκε στην κατοικίας του και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους -5,6- γραμμ..

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Την 24-06-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 24χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους -4,2- γραμμ.. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε, ο αλλοδαπός διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Την 24-06-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 25χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους -5,3- γραμμ..

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Την 24-06-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 24-06-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 32χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική χωρίς άδεια.

Επιβολή κυρώσεων για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών στην Τήνο

Την 25-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου διαπιστώθηκε παράβαση των ρυθμίσεων που ισχύουν για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού covid-19 και επιβλήθηκε πρόστιμα 5.000 ευρώ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos