Μάτζικ Τζόνσον: Ξετρελαμένος ο θρύλος του NBA από τις ομορφιές των Επτανήσων - Δείτε τι ανέβασε στα social media

27 Ιουνίου 2021 14:09

Καταγοητευμένος από τις ομορφιές των ελληνικών νησιών ο 61χρονος θρύλος του NBA, ο οποίος βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες στη χώρα μας για διακοπές - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που ανέβάζει στα social media

Καταγοητευμένος από τις ομορφιές των Επτανήσεων είναι ο Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται εδώ και 3 ημέρες στη χώρα μας για διακοπές.

Ο θρύλος του NBA και των Los Angeles Lakers φαίνεται ότι περνάει υπέροχα στην Ελλάδα, και δεν σταματά να διαφημίζει τις ομορφιές των νησιών που επισκέπτεται στους λογαριασμούς του στα social media.

Αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκέπτεται, ο Μάτζικ Τζόνσον παραδέχεται ανοιχτά ότι περνάει υπέροχα: «Πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο μου στην Ελλάδα. Σήμερα η Κούκι κι εγώ επισκεφθήκαμε ένα μοναστήρι που χτίστηκε το 1770 και ένα ξωκλήσι σε ένα νησί, προσβάσιμο μόνο με βάρκα, όπου ο κόσμος μπορεί να έρθει για να παντρευτεί» γράφει στη λεζάντα μιας ανάρτησής του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos