Super Διαγωνισμός με δώρα laptop Lenovo ThinkPad, JBL ηχείο και ασύρματο ποντίκι

06 Ιουλίου 2021 21:24

Super Διαγωνισμός με δώρα laptop Lenovo ThinkPad, JBL ηχείο και ασύρματο ποντίκι

Super Διαγωνισμός με τρία μοναδικά δώρα !

Lenovo ThinkPad X240 Laptop

Το Thinkpad x240 είναι ένα υψηλής απόδοσης laptop για όλες τις εργασίες που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, στο φοιτητή ή ακόμη και στον απαιτητικό χρήστη. Διαθέτει επεξεργαστή Intel® Core™ i5 2,5 GHz και κάρτα γραφικών Intel HD Graphics σε συνδυασμό με οθόνη 12,5’’, 4 GB μνήμη RAM και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 500 GB HDD για όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα σας. Επίσης από τον εξοπλισμό του δεν απουσιάζουν όλες οι σύγχρονες δυνατότητες συνδεσιμότητας και δικτύωσης. Σε εφαρμογές παραγωγικότητας όπως υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και έγγραφα, πλοήγηση στο Internet αλλά και σε εφαρμογές multimedia, το Thinkpad x240 επιδεικνύει υψηλή απόδοση, άμεση απόκριση και υψηλή ταχύτητα. Φυσικά, διαθέτει Windows 10 64bit για να έχεις όλες τις δυνατότητες του διασημότερου λειτουργικού συστήματος.

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό!

JBL Flip 5 Black Matte

Με το JBL Flip 5 πάρτε τη μουσική σας εν κινήσει!Το ελαφρύ ηχείο Bluetooth σας πηγαίνει οπουδήποτε. Κακές καιρικές συνθήκες? Μην ανησυχείτε. Με τον αδιάβροχο σχεδιασμό του, μπορείτε να βυθίσετε στην μουσική σας με ήλιο ή βροχή. Μετακινήστε περισσότερα. Απολαύστε περισσότερο από 12 ώρες χρόνο αναπαραγωγής για την αγαπημένη σας μουσική. Τοποθετήστε την κάθετα ή οριζόντια και αφήστε τη μουσική να κάνει τα υπόλοιπα!


Logitech G305 Ασύρματο Gaming Ποντίκι

Το Logitech G305 είναι ένα ασύρματο ποντίκι για παιχνίδια με τεχνολογία LIGHTSPEED το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση με τη χρήση νέων τεχνολογικών καινοτομιών σε προσιτή τιμή. Το ασύρματο ποντίκι επόμενης γενιάς για παιχνίδια είναι πλέον διαθέσιμο σε κάθε παίκτη. Mε επίτευξη ρυθμού απόκρισης 1 ms και αισθητήρα 12.000 dpi και 6 κουμπιά, η εμπειρία σου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια!

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό!

Το Kopsekati.gr είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, με ειδίκευση στα προϊόντα πληροφορικής. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από Laptops, Gaming Προϊόντα, συστήματα ασφαλείας, εξαρτήματα υπολογιστών και πολλά άλλα, για τον πιο απλό μέχρι και τον πιο απαιτητικό χρήστη! Ακολουθούμε τις τάσεις τις εποχής και προσφέρουμε τα καλύτερα και πιο σύγχρονα προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos