Πειραιάς: "Μύρισε" τα ναρκωτικά ο αστυνομικός σκύλος

07 Ιουλίου 2021 11:44

Στη σύλληψη ενός 29χρονου ημεδαπού, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά (Π.Ο.ΔΙ.Ν./Κ.Λ. Πειραιά), του Τμήματος Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του Ν. 4139/13 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”, σε συνδυασμό με το άρθρο 169 του Π.Κ. “Απείθεια”.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων από τα παραπάνω στελέχη, σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προ του απόπλου του από τον λιμένα Πειραιά, και με την συνδρομή χειριστή - συνοδού αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. “BRUTUS”, κατελήφθη ο 29χρονος να έχει στην κατοχή του, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους τριάντα δύο γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (32,2 γρ.)

Ο εν λόγω συλληφθείς τράπηκε σε φυγή προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, πλησίον του χώρου γεφυροπλάστιγγας, εντός του λιμένα.

Από το κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos