Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Τη Δευτέρα ανακοινώσεις - Ποιοι ακολουθούν μετά τους

08 Ιουλίου 2021 22:12

Σε πρώτο πλάνοι οι υγειονομικοί και όσοι εργάζονται σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων - Στο τραπέζι εκπαιδευτικοί, στρατός, αθλητές

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα τη Δευτέρα αναμένονται οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε ορισμένες ομάδες εργαζομένων, οι οποίες θεωρούνται κρίσιμες προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη διασπορά του κορονοϊού σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Πιθανότατα εκτός από τους υγειονομικούς, στο τραπέζι των συζητήσεων για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς φαίνεται πως βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί αλλά και όσοι κατατάσσονται στον στρατό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι ανακοινώσεις για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών πιθανότατα θα γίνουν τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, και θα αφορούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και όσων εργάζονται σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όσοι εργαζόμενοι επιμείνουν αν μην εμβολιαστούν δεν θα απολυθούν από νοσοκομεία και δομές υγείας και φροντίδας αλλά θα μεταφερθούν σε θέσει που δεν θα έχουν επαφές με το κοινό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos