Συναγερμός σε γηροκομείο Βόλου -9 κρούσματα, 35 εργαζόμενοι αρνούνται να εμβολιαστούν

14 Ιουλίου 2021 11:45

Συναγερμός έχει σημάνει στο γηροκομείο Βόλου στο οποίο μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί εννέα κρούσματα κορωνοϊού, ανάμεσά τους και ηλικιωμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περιστατικά αφορούν έξι ηλικιωμένους -η μια ηλικιωμένη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής μετά από υπόδειξη του ΕΟΔΥ- και 4 εργαζόμενους της μονάδας.

Όπως λέει στο iefimerida.gr ο πρόεδρος του γηροκομείου Βόλου, Παύλος Πάνου η ανησυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού αρνείται να εμβολιαστεί κατά της covid-19.

«35 από τους 55 εργαζόμενους αρνούνται να εμβολιαστούν, ένα ποσοστό που φτάνει το 65%. Μόνο πέντε από αυτούς έχουν προβλήματα υγείας», σημειώνει ο κ. Πάνου. Σημειώνεται ότι σήμερα στο γηροκομείο φιλοξενούνται 100 ηλικιωμένοι.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/synagermos-se-girokomeio-boloy-35-ergazomenoi-arnoyntai-na-emboliastoyn?utm_source=iefimerida.gr&utm_medium=os&utm_campaign=os_notification_2019

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos