Ελληνικό – Marina Galleria: Παρουσιάστηκαν τα έργα που θα δώσουν νέα πνοή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

20 Ιουλίου 2021 15:48

Έτσι θα είναι το εμβληματικό έργο του Ελληνικού, η Marina Galleria – Δείτε βίντεο

Με μία διαδικτυακή παρουσίαση ανοιχτή για το κοινό, παρουσιάστηκαν τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Lamda Development για το παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού και συγκεκριμένα της Marina Galleria.

Τα έργα, αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο πλαίσιο των ενημερωτικών webinars που διοργανώνει η Lamda Development για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού.

Ο νέος τρόπος επικοινωνίας που εγκαινιάζει η Lamda Development μέσω των διαδικτυακών παρουσιάσεων, δίνει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να ενημερώνεται για την πρόοδο του Ελληνικού, ενός μοναδικού έργου για όλους.

Δείτε την παρουσίαση:

 

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον λόγο να παίρνει ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου. Όπως είπε το παραλιακό κομμάτι 3,5 χλμ το οποίο θα αξιοποιηθεί, θα αλλάξει ριζικά το προφίλ της ευρύτερης περιοχής, καθιστώντας το σε λίγα χρόνια το ωραιότερο κομμάτι της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Όπως είπε, το έργο θα ολοκληρωθεί το 2025, με αρκτετά έργα να ολοκληρώνονται νωρίτερα. «Θα αναδειχθεί η ελληνική πρωτεύουσα σε προορισμό 12 μήνες τον χρόνο είπε», ενώ σημείωσε πως θα αναβαθμίσει την εικόνα της χώρας μας προσελκύοντας υψηλού επιπέδου τουρισμού. Πρώτα θα είναι η αμμώδης παραλία, ενώ θα κατασκευαστεί και η Marina Tower.

 

Τα οφέλη αυτής της επένδυσης αγγίζουν όλους, είπε ο κ. Αθανασίου. Στόχος των αναπτύξεων αυτών είναι η καθιέρωση του Ελληνικού και της Αθηναϊκής Ριβιέρας ως σημαντικού προορισμού και κέντρου ανάπτυξης, συμπλήρωσε. Η Marina Galleria, αποτελεί κτήριο-υπόδειγμα υψηλής αισθητικής και θα συμβάλλει να ενταχθεί η χώρα μας στον παγκόσμιο αρχιτεκτονικό χάρτη, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασίου.

Όπως έγινε γνωστό κατά την παρουσίαση, η Marina Galleria θα προσελκύσει Έλληνες και ξένους επισκέπτες με στόχο ν ακαταστεί κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως.

Η Marina Galleria μπροστά στην ανανεωμένη μαρίνα του Αγίου Κοσμά θα είναι ένα τοπόσημο απαράμιλλης αισθητικής. Η Marina Galleria προσφέρει πληθώρα επιλογών στους επισκέπτες, όπως δυνατότητα αγορών και διασκέδασης πάντα υπό το πρίσμα της ψηφιακής ανάπτυξης, όπως ψηφιακές βιτρίνες κ.α. Οι εκδηλώσεςι δε θα είναι πολλές, όπως θεατρικές και πολιτιστικές, παραστάσεις κ.α.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό και δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικό ΑΕ, κατά μήκος της παραλίας θα αναπτυχθούν χώροι αναψυχής και εστίασης. Επιπλέον ο παραλιακός δρόμος θα πεζοδρομηθεί ώστε πεζοί και ποδηλάτες να κινούνται με ασφάλεια κατά μήκος του. Μια σειρά από νέα τοπόσημα που θα παρουσιαστούν αύριο θα δημιουργηθούν στην αναβαθμισμένη παραλιακή περιοχή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos