«Ναι» της Ιεράς Σύνοδου στο εμβόλιο του κορονοϊού: Να ακούτε την Επιστήμη

20 Ιουλίου 2021 18:05

Εγκύκλιο απέστειλε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα του συνόλου των Ιερών Μητροπόλεων υπό το θέμα: «Εκκλησία και επιστήμη στον αγώνα κατά της πανδημίας», η οποία αναμένεται να διαβαστεί προς τους πιστούς την επόμενη Κυριακή, 25 Ιουλίου.

Η Εκκλησία συνιστά προς όλους, σε συννενόηση με τον ιατρό τους, να επωφεληθούν της παροχής απο την επιστήμη αυτού του εμβολίου κατά του κορονοϊού, διευκρινίζοντας, ότι: «Το εμβόλιο δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την Αγιογραφική, Πατερική και Κανονική Διδασκαλία της Αγίας μας Εκκλησίας».

«Η Εκκλησία εμπιστεύεται την επιστημονική κοινότητα των ιατρών, η οποία νυχθημερόν αγωνίζεται για την απαλλαγή των ανθρώπων απο την θανατηφόρο πανδημία. Με τον φωτισμό του Θεού και την επίμονη προσπάθεια των επιστημόνων ιατρών, η ανθρωπότητα έχει πλέον στη διάθεση της το εμβόλιο, το οποίο είνα ικανό να υψώσει το τείχος στην εξάπλωση της πανδημίας» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos