Εσώρουχα LORD: Μοναδική άνεση και απαράμιλλο στυλ σε εκπληκτικές τιμές!

28 Ιουλίου 2021 20:17

Όταν η φινέτσα και το στυλ «παντρεύονται» με την άνεση και την ποιότητα «γεννιούνται» αριστουργήματα!

Γιατί αριστουργηματικά είναι τα εσώρουχα, τα μαγιό και οι πιτζάμες που παράγει η εταιρεία LORD από υποαλλεργικά υψηλής ποιότητας υφάσματα, σε κλασικά αλλά και μοντέρνα όμορφα σχέδια και χρώματα, για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί.

Διαθέτει τεράστια ποικιλία από ονειρεμένα κομμάτια, και σε μεγάλα μεγέθη, τα οποία σχεδιάστηκαν με έμπνευση για να έχουν άριστη εφαρμογή και να αγκαλιάζουν τέλεια το κορμί χαρίζοντάς του μια αίσθηση μοναδικότητας.

eso 03

Ανδρικά εσώρουχα, γυναικεία εσώρουχα, ανδρικές φανέλες, ανδρικά μπόξερ αλλά και υφασμάτινες μάσκες προσώπου με διεθνείς πιστοποιήσεις Oeko – Tex Standard – 100 class II για άμεση επαφή με το δέρμα χωρίς επιβλαβείς ουσίες και πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001: 2000, αποτελούν κορυφαίες επιλογές των προϊόντων της εταιρείας που αγγίζουν την τελειότητα.

Γιατί η εταιρεία LORD έχει τη δυνατότητα να επιμένει στην τελειότητα προσφέροντάς σας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές, καθώς είναι μια από τις λίγες εναπομένουσες ελληνικές βιοτεχνίες εσωρούχων με 100% παραγωγή σε ελληνικό έδαφος.

Διαθέτει εμπειρία δεκαετιών και διακεκριμένη αναγνώριση. Στα εσώρουχα LORD απονεμήθηκε το 1993 το ευρωπαϊκό βραβείο ποιότητας και το 2005 πιστοποιήθηκαν κατά ISO 9001: 2000.

Κάντε τώρα την παραγγελία σας! Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40 ευρώ.

eso01

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos