Εκτακτο – Φωτιά στην Αττική: Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην Πάρνηθα – Δύο προσαγωγές για τις πυρκαγιές

06 Αυγούστου 2021 14:09

Φωτιά στην Αττική: Η κατάσταση στο Κρυονέρι είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, με συνεχείς αναζωπυρώσεις που δυσχεραίνουν οι άνεμοι. Γίνεται τεράστια προσπάθεια να σωθεί ο οικισμός, με πυροσβεστικά οχήματα να είναι μέσα στο γήπεδο του Κρυονερίου έτσι ώστε να προσπαθήσουν να σταματήσουν το μέτωπο.

Την ίδια στιγμή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, έγινε προσαγωγή ενός νεαρού. Ο άνδρας εξετάζεται για τον λόγο που βρέθηκε στο σημείο, με τις Αρχές να θέλουν να διαπιστώσουν αν όντως ο νεαρός βρέθηκε στο μέτωπο για να βοηθήσει στην κατάσβεση όπως ισχυρίστηκε κατά την προσαγωγή ή αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες στην Πάρνηθα, στην περιοχή των Αχαρνών, βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί, για αυτό και η Πυροσβεστική με την Αστυνομία είναι σε εγρήγορση για τον εντοπισμό πιθανών εμπρηστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, χειριστής πυροσβεστικού ελικοπτέρου εντόπισε άτομο να κινείται ύποπτα κατά την έναρξη των πυρκαγιών στην περιοχή, κάτι που επιβεβαιώνεται και από μάρτυρες. Μάλιστα, οι αρχές θεωρούν ότι πολλές πύρινες εστίες ξεκίνησαν κατά μήκος του οδικού άξονα που κινούταν το ύποπτο άτομο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής διατάχθηκε η εκκένωση του Καπανδριτίου, του Πολυδενδρίου, της Μαλακάσας και του οικισμού Σφενδάλη, ενώ τη νύχτα εκκενώθηκε ο Βόθωνας προς τη Λίμνη Μαραθώνα και οι οικισμοί Ποντίων και Πευκόφυτο του Αγίου Στεφάνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos