Η ερώτηση που λύγισε το Νίκο Χαρδαλιά

10 Αυγούστου 2021 17:25

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τις φωτιές, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ερωτήθηκε για το λόγο που ο πρωθυπουργός ζήτησε συγνώμη.

Απαντώντας στην ερώτηση της Κατερίνας Σερέτη για το newsit.gr ο Νίκος Χαρδαλιάς, απάντηση με φωνή που «έσπαγε» κάποιες στιγμές:

«Ο κρατικός μηχανισμός πραγματικά έκανε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Όμως δεν είμαστε ικανοποιημένοι μετά από μια τέτοια καταστροφή. Και θα πω κάτι: Ο πρωθυπουργός έχει συγκλονιστεί με αυτό που έχει συμβεί. Ήταν εδώ μαζί μας. Τέσσερις φορές τη μέρα ήταν εδώ στο συντονιστικό για να ενημερώνεται. Και όλοι νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη στους ανθρώπους που έχασαν το βιος τους. Το αν πραγματικά μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό ή όχι, μένει να το δούμε στην πορεία και να το αποτιμήσουμε. Εγώ σας έδωσα τα δεδομένα, σας είπα τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Σας είπα τι κάναμε για αυτά. Το αν το κάναμε σωστά, αν θα μπορούσαμε να το κάνουμε καλύτερα είναι ένα ζήτημα το οποίο θα το αποτιμήσουμε. Σε κάθε περίπτωση όμως το λέω και το τονίζω: Δώσαμε μια μεγάλη μάχη και η απώλειες ήταν απώλειες μαχητών, όχι πολιτών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos