Καρδίτσα: Ερευνούν το ενδεχόμενο κυκλώματος – Στον Παλαμά ζουν 6.000 και εμβολιάστηκαν 40.000

05 Σεπτεμβρίου 2021 21:26

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τα μαϊμού πιστοποιητικά εμβολιασμού – Πιθανή η άσκηση ποινικών διώξεων και στους εικονικά εμβολιασθέντες - Άφαντη η υπάλληλος που φέρεται ως πρωταγωνίστρια του σκανδάλου

Όλα τα στοιχεία για τους εικονικούς εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα εξετάζουν οι αρχές, που επιχειρούν να εντοπίσουν τυχόν μεγάλο κύκλωμα που εξέδιδε «μαϊμού» βεβαιώσεις εμβολιασμού.

Οι κάτοικοι της κοινότητας, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ δεν ξεπερνούν τις 6.000. Ωστόσο στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας έχουν γίνει 40.000 εμβολιασμοί (!). Τα επιπλέον εμβόλια φέρονται ότι έγιναν σε πολίτες από τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από περιοχή όπου κατάγεται η υπάλληλος που φέρεται ότι είναι η πρωταγωνίστρια του σκανδάλου.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η υπάλληλος ενδέχεται να έδινε σε συντοπίτες της τις βεβαιώσεις εμβολιασμού, γι' αυτό και στο στόχαστρό τους βρίσκεται η πόλη καταγωγής της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos