Mad Clip κηδεία: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο «αντίο» στον τράπερ

06 Σεπτεμβρίου 2021 15:55
Η σορός του Mad Clip έφτασε πριν από λίγη ώρα στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, με τις στιγμές να είναι ιδιαίτερα συγκινητικές και τον κόσμο να χειροκροτά

Το «τελευταίο αντίο» στον Mad Clip λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες αλλά και απλός κόσμος. Ο Ελληνοαμερικανός μουσικός σκοτώθηκε, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα μία Porsche στην Βουλιαγμένη. Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και η επιχείρηση απεγκλωβισμού του τραγουδιστή από το αυτοκίνητο έγινε μέσα σε δύο ώρες. Ο ράπερ διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του Mad Clip έφτασε πριν από λίγη ώρα στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, με τις στιγμές να είναι ιδιαίτερα συγκινητικές και τον κόσμο να χειροκροτά. Η εξόδιος ακολουθία αναμένεται να ψάλλει στις 16:30 και μετά ο καλλιτέχνης θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Mad Clip κηδεία
Η Τάμτα μαζί με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο (Copyright: NDP)
Mad Clip
Copyright: Eurokinissi / Βασίλης Ρεμπαπης
Mad Clip Κηδεία
Copyright: Eurokinissi / Βασίλης Ρεμπαπης

Παράλληλα, όσοι δεν μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι του ιερού ναού στο Youtube.

Ρέμος για Mad Clip: Είναι αυτό που λένε "Να προσέχεις τι εύχεσαι στη ζωή σου"

Αναφορικά με τον Mad Clip, ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα, έφερε στη σκέψη του τον εξίσου τραγικό θάνατο του φίλου του, Παντελή Παντελίδη. «Πραγματικά ανατριχιάζω τώρα που το σκέφτομαι. Δεν το ήξερα το παιδί αλλά δυστυχώς είναι αυτό που λένε "να προσέχεις τι εύχεσαι στη ζωή σου" και το παιδί δυστυχώς είχε όλα αυτά μέσα στο μυαλό του, του άρεσε πολύ να ζει στα άκρα. Δυστυχώς όμως και για αυτόν - αλλά και για πιο παλιά και για το φίλο μου τον Παντελή - δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Δηλαδή αν είχαν πάθει ένα ατύχημα και απλά έμεναν στο νοσοκομείο, πιστεύω ότι θα έπαιρναν ένα μάθημα».

Η προσωπογραφία του Mad Clip στο Μεταξουργείο

Εις μνήμη του αδικοχαμένου τράπερ, ο street art καλλιτέχνης Hambas δημιούργησε την προσωπογραφία του Mad Clip, σε πρόσοψη κτιρίου στο Μεταξουργείο .Ο δημιουργός της προσωπογραφίας του Mad Clip στο Μεταξουργείο, Hambas, ήταν θαυμαστής του άτυχου τραγουδιστή. Ο street artist είχε προτείνει στον τράπερ να συνεργαστούν, καθώς τον θαύμαζε, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατάφερε να γίνει εφικτό.

5368011.jpg

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos