Καιρός – Μαρουσάκης: Ισχυρές βροχές το επόμενο διήμερο

07 Σεπτεμβρίου 2021 12:30

Έρχεται διήμερο ισχυρών βροχών Τετάρτη και Πέμπτη σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος εφιστά την προσοχή στην Εύβοια, που υπέστη μεγάλες καταστροφές στις πυρκαγιές του Αυγούστου. Μαζί με τις βροχές θα επικρατούν και θυελλώδεις άνεμοι

Η ανάρτηση στο Facebook:

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ
Ισχυρές βροχές αναμένονται το επόμενο διήμερο σε αρκετές περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας που βρέχονται από τα δυτικά τμήματα του Αιγαίου μιας και το βαρομετρικό χαμηλό που έχει ενισχύσει την βαροβαθμίδα (διαφορά βαρομετρικής πίεσης) μέσα στο Αιγαίο και που προκαλεί σήμερα τους πολύ θυελλώδεις βοριάδες, καθώς θα μετατοπιστεί πιο ανατολικά θα δημιουργήσει μία ζώνη σύγκλισης γύρω από τις Σποράδες, το Πήλιο και τα βόρεια τμήματα της Εύβοιας. Η ζώνη αυτή σύγκλισης και καθώς θα αλληλεπιδράσει με την τοπογραφία αυτών των περιοχών θα προκαλέσει μια ζώνη έντονων και με διάρκεια βροχοπτώσεων στα ανατολικά – νοτιοανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, στις Σποράδες, την Εύβοια και την βορειοανατολική Στερεά όπως φαίνεται και στον επισυναπτώμενο χάρτη βροχόπτωσης.

Με δεδομένες και τις συνθήκες όπως διαμορφώθηκαν μετά και τις πυρκαγιές, θα πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα από αυτή την εξέλιξη.
Καλή συνέχεια σε όλες και σε όλους!»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos