Φορολοταρία: Αναμορφώνεται και θα μοιράζει έως και 100.000 ευρώ

12 Σεπτεμβρίου 2021 12:27

Μεγάλες αλλαγές φέρνει η κυβέρνηση στην φορολοταρία, προκειμένου να ευνοήσει αυτούς οι οποίοι έχουν χαμηλότερο εισόδημα και μεγάλες οικογενειακές ανάγκες.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα σε κάθε κλήρωση της φορολοταρίας 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ, με το ετήσιο κόστος να ανέρχεται σε 12 εκατ. ευρώ.

Από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε το προς σε ποια κατεύθυνση θα γίνει η αναμόρφωση της φορολοταρίας.

Όπως ανακοίνωσε, πλέον θα ισχύει διαφορετική στάθμιση ανάλογα με το ποσοστό του εισοδήματος που καταναλώνεται. Αυτό σημαίνει ότι εκείνοι που καταναλώνουν περισσότερο θα έχουν περισσότερους λαχνούς στην κλήρωση της φορολοταρίας.

Η πλέον σημαντική αλλαγή που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έχει να κάνει με το ότι πολίτες με χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα και με περισσότερα παιδιά θα έχουν προσαύξηση στον αριθμό των λαχνών. Αυτό αυτόματα συνεπάγεται ότι θα αυξάνονται και οι πιθανότητες να κερδίσουν τα ποσά που θα κληρώνει η φορολοταρία.

Αλλά και στα πόσα που θα κληρώνονται πλέον τα βραβεία της λοταρίας θα κλιμακώνονται και θα φτάνουν έως και τις 50.000 ευρώ από 1.000 ευρώ σήμερα. Επιπλέον τα Χριστούγεννα θα υπάρχει ιδιαίτερη φορολοταρία με βραβεία έως και 100.000 ευρώ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos