Στις Εκκλησιαστικές σχολές το χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμένων φοιτητών

15 Σεπτεμβρίου 2021 21:27

Η χειρότερη εικόνα στην Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης - Ανάλογη η κατάσταση και στις Θεολογικές σχολές των ΑΕΙ

Ο μικρότερος αριθμός εμβολιασμένων φοιτητών καταγράφεται στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης με ποσοστό 44%, όπως και σε όλες τις Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, δηλαδή λιγότεροι από τους μισούς φοιτητές έχουν εμβολιαστεί. Παράλληλα έχουν από τα υψηλότερα ποσοστά νόσησης από 7% έως 11%. Η ίδια εικόνα εμφανίζεται και στις Θεολογικές σχολές των Πανεπιστημίων ειδικά στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη, αποτυπώνοντας το ίδιο πρόβλημα ένστασης στα εμβόλια.
Στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθήνας από τους 497 φοιτητές έχουν εμβολιαστεί οι 278 με μία ή δύο δόσεις σε ποσοστό 56% και έχουν νοσήσει 44 χωρίς να έχουν κάνει καμία δόση ενώ άλλοι 174 παραμένουν ανεμβολίαστοι χωρίς να έχουν νοσήσει.

Στην Ανωτάτη εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης από τους 323 εμβολιασμένοι με μία ή δύο δόσεις είναι οι 143 ποσοστό μόλις 44% που είναι το χαμηλότερο που καταγράφεται. Αλλοι 18 φοιτητές έχουν νοσήσει χωρίς να έχουν κάνει καμία δόση ενώ υπάρχουν 160 ανεμβολίαστοι που δεν έχουν νοσήσει.
Τα ποσοστά εμβολιασμού στην Πατριαρχική Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης ανέρχονται σε 54% , ενώ 51 % των φοιτητών της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς Ιωαννίνων έχει εμβολιαστεί.

Θυμίζουμε ότι το υπουργείο Παιδείας από το καλοκαίρι έχει προχωρήσει σε συγχώνευση Εκκλησιαστικών Ακαδημιών σε Αθήνα και Κρήτη.
Οι εμβολιασμοί φοιτητών αυξάνονται καθημερινά με το 73% των φοιτητών να έχει εμβολιαστεί ή έχει νοσήσει,(68% έχει εμβολιαστεί) όπως είπε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα στοιχεία σε σύνολο 513.151 φοιτητών έχουν εμβολιασθεί με μία ή δύο δόσεις 349.206 φοιτητές (68%) έχουν νοσήσει 27.874 , ανεμβολίαστοι είναι οι 136.071 ενώ εμβολιασμένοι και νοσήσαντες είναι οι 377.080 φοιτητές. Το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων φοιτητών έχει το ΕΜΠ με ποσοστό 78% και ακολουθεί το ανοιχτό Πανεπιστήμιο με ποσοστό 77%.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos