300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Χόλιγουντ ξανά στην Ελλάδα: Μέγκαν Φοξ, Τζέισον Στέιθαμ και Άντι Γκαρσία έρχονται Θεσσαλονίκη

03 Οκτωβρίου 2021 13:55
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το Χόλιγουντ ξανά στην Ελλάδα: Μέγκαν Φοξ, Τζέισον Στέιθαμ και Άντι Γκαρσία έρχονται Θεσσαλονίκη

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Θα έρθουν στις 20 Οκτωβρίου για τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι» - Θα ακολουθήσει, λίγο καιρό μετά, και ο πρωταγωνιστής Σιλβέστερ Σταλόνε

Μία «εκρηκτική» έκπληξη περιμένει την Θεσσαλονίκη στα τέλη του μήνα, καθώς οι χολιγουντιανοί αστέρες Μέγκαν Φοξ, Τζέισον Στέιθαμ και Άντι Γκαρσία σχεδιάζουν να φτάσουν στην πόλη, ενόψει των γυρισμάτων της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι».

Μετά τα επιτυχημένα γυρίσματα του «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας, η Millenium Films έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη Θεσσαλονίκη, την οποία επέλεξε για τα γυρίσματα της τέταρτης κατά σειρά ταινίας, το αμερικανικό franchise δράσης που έγραψε ο Σιλβέστερ Σταλόνε, το οποίο έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στα box office.

Τα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής προγραμματίζεται να ξεκινήσουν στα τέλη Οκτωβρίου, στην οποία πρωταγωνιστεί η συγκεκριμένη πλειάδα αστέρων της μεγάλης οθόνης. Την πόλη θα επισκεφθεί φυσικά και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος άλλωστε έχει και τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά των ταινιών.

Όπως είπε στη Voria.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης, ήδη βρίσκεται στην πόλη ένα συνεργείο από το Λονδίνο για τα special effects και τις ειδικές σκηνές: «Έχουν στήσει στη Θέρμη ένα τεράστιο πλατό και φτιάχνουν αυτή τη στιγμή μία πολεμική φρεγάτα 100 επί 30, για να γυρίσουν μία πολύ μεγάλη σκηνή δράσης. Και μετά τις 20 του μήνα περιμένουμε τον Άντι Γκαρσία, τον Τζέισον Στέιθαμ, τη Μέγκαν Φοξ, τον 50 Cent, τον Ντολφ Λούνγκρεν και μια πλειάδα άλλων ηθοποιών».

Ο κ. Κουάνης ανέφερε ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να μην γίνουν γυρίσματα μέσα στην πόλη, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να χρειαστεί. «Είναι action pact ταινία, γεμάτη δράση, εκρήξεις. Έχουν διάφορες σκηνές που περιλαμβάνουν κυνηγητά με αυτοκίνητα και συζητούν με την Τροχαία, με τους δήμους και την περιφέρεια για το πώς θα το στήσουν όλο αυτό», σημείωσε και πρόσθεσε πως η ταινία εκτιμάται ότι θα τελειώσει μέσα με τέλη Νοεμβρίου.

Έκρηξη παραγωγών το 2021

Μπορεί για φέτος να μην αναμένουμε άλλη μεγάλη ταινία, όμως συνολικά το 2021 φαίνεται πως είναι η χρονιά των μεγάλων παραγωγών όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για όλη την Ελλάδα.

«Τώρα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να έχουμε μεγάλες παραγωγές στη χώρα μας και βέβαια στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία. Βασικό στοιχείο τα οικονομικά κίνητρα που είχαν άλλες χώρες και εμείς δεν είχαμε μέχρι το 2017. Εμείς το αποκτήσαμε και το βελτιώσαμε μέσα στα χρόνια και ειδικά πέρσι το κάναμε πολύ ελκυστικό. Γι’ αυτό είχαμε και μία εκτίναξη το 2021 στις παραγωγές. Μέχρι και το 2020 οι πιο ακριβές παραγωγές που είχαν έρθει ήταν δύο ξένες της τάξης των 3,5 εκ. ευρώ και η πιο ακριβή που είχε έρθει ποτέ στην Ελλάδα ήταν το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι που κόστισε γύρω στα 6,5 εκ. ευρώ (σ.σ. ταινία που βγήκε στους κινηματογράφους το 2001). Μόνο το 2021 έχουμε πάνω από 10 παραγωγές από 8 έως 20 εκ. ευρώ στην Ελλάδα. Αυτές είναι πέρα από τις υπόλοιπες που συνεχίζουν να έρχονται, τις μικρές παραγωγές του μισού, του ενός, των δύο εκατομμυρίων, συν τις ελληνικές που έχουν αυξηθεί πάρα πολύ, τόσο οι κινηματογραφικές όσο και οι τηλεοπτικές. Άρα μιλάμε για παραγωγική έκρηξη στο κλάδο μας», τόνισε ο κ. Κουάνης, που επισήμανε πως ήδη γίνονται συζητήσεις για το 2022.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξιχνιάσθηκαν -4- κλοπές - διαρρήξεις οικιών που έλαβαν χώρα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης κατά τα έτη 2024, 2016 και 2007- Κατηγορούνται συνολικά -3- άτομα
  • Δάκρυσε η Θεσσαλονίκη για τους επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ: Σπαραγμός στη συγκινητική τελετή αποχαιρετισμού (βίντεο)
  • Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το αεροσκάφος του ΕΚΑΒ - Μεταφέρονται στο Παπαγεωργίου οι δύο τραυματίες (βίντεο)
  • Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις ανθρωποκτονίας γυναικών που έλαβαν χώρα το 2024 και το 2025 – 2 συλλήψεις (βίντεο)
  • Έρχονται με αεροσκάφος του υπουργείου Υγείας στην Αθήνα οι τραυματίες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ
  • Χαμός σε μπαρ της Θεσσαλονίκης – 43χρονος παρενόχλησε 20χρονη και αυτή τον έδειρε μαζί με τον σύντροφό της
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Θεσσαλονίκη: Χαμός σε συναυλία...
Πέθανε σε ηλικία 38 ετών ο τρα... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

dauwin mobile 1

agnantio new 23

dauwin mobile2

epimelitirio3

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Φεβρουάριος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Μεταμεσονύχτιο συμβάν σε κατάστημα – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Πάρος: Μεταμεσονύχτιο συμβάν σε κατ...

11 Φεβρουαρίου 2026
Πάρος: Θάλασσα και στεριά αξεχώριστα σε πλατεία, προβλήτα και παραλία του νησιού εξαιτίας φουσκοθαλασσιάς (Βίντεο)

Πάρος: Θάλασσα και στεριά αξεχώριστ...

13 Φεβρουαρίου 2026
Πάρος: Καταστροφή τμήματος ενός από τους ωραιότερους πεζόδρομους στο νησί εξαιτίας της κακοκαιρίας (Bίντεο)

Πάρος: Καταστροφή τμήματος ενός από...

14 Φεβρουαρίου 2026

Τελευταία Νέα

Πάρος, Τροχαίο δυστύχημα: Ραγίζουν καρδιές οι εικόνες – Λουλούδια και κεριά στον τόπο της τραγωδίας

Πάρος, Τροχαίο δυστύχημα: Ραγίζουν...

17 Φεβρουαρίου 2026
Λ.Σ Πάρου: Προγράμματα απασχόλησης ανέργων 55+ στον Δήμο Πάρου

Λ.Σ Πάρου: Προγράμματα απασχόλησης...

17 Φεβρουαρίου 2026
Εντυπωσιακό σόου στο gala της κινεζικής Πρωτοχρονιάς, ανθρωποειδή ρομπότ χορεύουν και κάνουν… κουνγκ φου - Δείτε βίντεο

Εντυπωσιακό σόου στο gala της κινεζ...

17 Φεβρουαρίου 2026

MHT 252147

  mit2

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου / Δ.Σ
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2026  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ