Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με τον θάνατο του 30χρονου ποδοσφαιριστή - Αυτοκτονία ή έγκλημα;

05 Οκτωβρίου 2021 14:25

Στο λαιμό του ήταν περασμένα διπλά tie wrap, με το κούμπωμα στο πλάι 

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη του Μακεδονικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μαρίνα της Καλαμαριάς.

Το σκηνικό θανάτου του 30χρονου ποδοσφαιριστή δείχνει αυτοκτονία. Αυτό, αναφέρουν στο protothema.gr, οι αναλυτές της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη.

νικος-τσουμανης2-768x526
νικος-τσουμανης3-768x526
νικος-τσουμανης5-768x526


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, στο λαιμό του ήταν περασμένα,διπλά tie wrap, με το κούμπωμα στο πλάι, κάτι που ερμηνεύεται ως κίνηση του ιδίου και όχι δεύτερου προσώπου. Επίσης, το κάθισμα ήταν τραβηγμένο σε τέτοια θέση όπου -όπως εξηγούν- δεν θα μπορούσε άλλο άτομο να μπει από πίσω και να τον πνίξει.

Αν δηλαδή ο δολοφόνος αιφνιδίασε τον ποδοσφαιριστή, τότε σε αυτή την περίπτωση το tie wrap θα κούμπωνε στην πίσω πλευρά του λαιμού καθώς στο σημείο που βρέθηκαν κουμπωμένα, θα υπήρχε αντίδραση του ποδοσφαιριστή και δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να του αφαιρέσει τη ζωή. Επίσης, αναφορικά με το κάθισμα του οδηγού, η θέση βρέθηκε εντελώς «ξαπλωμένη» μηδενίζοντας τον χώρο για να μπορέσει κάποιος από αυτό το σημείο, δηλαδή από πίσω του να του ορμήξει και να τον πνίξει. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν το σκηνικό του θανάτου «δένει» με μαρτυρίες δικών του ανθρώπων από το φιλικό, οικογενειακό και επαγγελματικό του περιβάλλον, αν είχε εκκρεμότητες ή διαφορές με κάποιους. Στο σημείο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν ότι μια γνωστή του με την οποία συνομιλούσε τον τελευταίο καιρό και μοιραζόταν τις σκέψεις του, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 30χρονος της εκμυστηρεύτηκε ότι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και μάλιστα είχε βρεθεί σε τέτοιο αδιέξοδο που στο μυαλό του στριφογύριζε η ιδέα της αυτοκτονίας.


Tι δηλώνει ο αθλητικογράφος Γ. Τότσικας, επικεφαλής του pressaris.gr και του Yellowradio, ο οποίος γνώριζε τον ποδοσφαιριστή:

Ο αθλητικογράφος Γιώργος Τότσικας για τον θάνατο Τσουμάνη


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν όμως ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα, κάτι που δεν συνηθίζεται σε περιπτώσεις αυτοκτονίας. Αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τις αρχές, γι' αυτό και ερευνούν στο σπίτι του ή σε άλλα σημεία μήπως έχει αφήσει κάτι κρυμμένο ή έχει στείλει σε δικούς του ανθρώπους.

Έτσι, οι έρευνες συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου οι αρχές να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα αίτια θανάτου του ποδοσφαιριστή.

Ο Τσουμάνης που ήταν 30 ετών, έγινε παίκτης του Μακεδονικού το καλοκαίρι ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos